3411
post-template-default,single,single-post,postid-3411,single-format-standard,wp-custom-logo,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,elementor-default,elementor-kit-3784

Dankwoord van Kees Heijmel

Als je na 35 jaar afscheid neemt van de Muggenronde dan verwacht je dat er wat zal gebeuren… Maar dat dit allemaal zou gebeuren, had ik zeker niet op gerekend.

Vanaf zondag, op het Plesmanplein met de dames van Wijkraad Sinnevelt, tot zaterdagmiddag tijdens de prijsuitreiking… Het was voor mij een grote verrassing die ik nooit zal vergeten. Ik had niet kunnen vermoeden dat mijn inbreng in al die jaren dit teweeg zou brengen. De prachtige cadeaus, zowel groot als klein, mooi geschreven kaarten, een mooi fotoalbum met leuke en waardevolle geschreven pagina’s en de vele
bedankjes kwamen bij mij regelmatig emotioneel binnen. En dan als kers op de taart de toespraak van mijn 10 jarige kleindochter Robyn, die spontaan zonder dit in te studeren een fantastische toespraak hield. Het deed mij en, wat ik begreep, velen naar de zakdoek grijpen.

Persoonlijk vond ik de belangstelling voor mijn vrouw ook geweldig. Zij stond ook in het zonnetje na 36 jaar zorg voor de broodjes en nog wel meer. Ook zij is ontzettend blij met de waardering die zij zaterdag kreeg.

Ook namens Ada nogmaals hartstikke bedankt aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd in wat voor vorm dan ook.

Met vriendelijke groeten,

Ada en Nestor Kees

foto: Mizzle media – Michel van Bergen