Routeboek 2019 online

Het routeboek voor dit jaar staat online. Let op, de route kan nog veranderen. Als dat gebeurt, zijn jullie de eersten die het weten!

Lees verder

Let op: Nog plek voor 8 meisjes

De inschrijvingen voor de 62ste Haarlemse Muggenronde gaan hard. Uiteraard is dit goed nieuws maar betekend ook dat de plekken snel worden vergeven. Op dit moment hebben wij nog plek voor 8 meisjes! Ben jij tussen de 9 en 15 jaar oud? Heb jij zin in een week fietsplezier in de vakantie? Vind jij het leuk om fietswedstrijden te rijden met vrienden en vriendinnen? Schrijf je dan nu in voor de 62ste Haarlemse Muggenronde! Je kunt meedoen met alle soorten fietsen, van mountainbikes tot opoefietsen, van race- tot stadsfietsen. De Muggenronde wordt gereden van zaterdag 17 t/m zaterdag 24 augustus 2019. Meld je dan nu aan!

Lees verder

Tous Wijkhuizen overleden

Deze week bereikte ons het bericht dat Tous Wijkhuizen is overleden. Ze is jarenlang actief geweest achter de schermen bij de Muggenronde. Ze zorgde er altijd voor dat de administratie op en top in orde was en dat het oude bestuur bijgestaan werd met allerhande taken. We hebben ontzettend veel respect voor haar inzet. Ze was ook daarom een gouden muggenspeld draagster.

We wensen familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies en willen laten weten dat Tous een warme plek in het hart van de Muggenronde heeft.

Gecondoleerd namens het bestuur, medewerkers en deelnemers.

Lees verder

Gevonden voorwerpen

We hebben nog een aantal spullen gevonden. Mis je wat? Stuur ons dan even een e-mail! haarlemsemuggenronde@gmail.com

Lees verder

Dankwoord van Kees Heijmel

Als je na 35 jaar afscheid neemt van de Muggenronde dan verwacht je dat er wat zal gebeuren… Maar dat dit allemaal zou gebeuren, had ik zeker niet op gerekend.

Vanaf zondag, op het Plesmanplein met de dames van Wijkraad Sinnevelt, tot zaterdagmiddag tijdens de prijsuitreiking… Het was voor mij een grote verrassing die ik nooit zal vergeten. Ik had niet kunnen vermoeden dat mijn inbreng in al die jaren dit teweeg zou brengen. De prachtige cadeaus, zowel groot als klein, mooi geschreven kaarten, een mooi fotoalbum met leuke en waardevolle geschreven pagina’s en de vele
bedankjes kwamen bij mij regelmatig emotioneel binnen. En dan als kers op de taart de toespraak van mijn 10 jarige kleindochter Robyn, die spontaan zonder dit in te studeren een fantastische toespraak hield. Het deed mij en, wat ik begreep, velen naar de zakdoek grijpen.

Persoonlijk vond ik de belangstelling voor mijn vrouw ook geweldig. Zij stond ook in het zonnetje na 36 jaar zorg voor de broodjes en nog wel meer. Ook zij is ontzettend blij met de waardering die zij zaterdag kreeg.

Ook namens Ada nogmaals hartstikke bedankt aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd in wat voor vorm dan ook.

Met vriendelijke groeten,

Ada en Nestor Kees

foto: Mizzle media – Michel van Bergen

Lees verder

Uitslag steunbonnenactie 2018

Hebben jullie steunbonnen gekocht? Te gek! Dankzij jullie kunnen we de Muggenronde mede mogelijk maken!

Benieuwd of je een prijs in de wacht hebt gesleept? Kijk dan even op de uitslag!

Prijzen kunnen vanaf morgen opgehaald worden bij de familie Prins, Zaanenlaan 185 in Haarlem. Graag even bellen voordat je komt: 023-5259439.

Lees verder

Zaterdag: 8:45u verzamelen

LET OP! Morgen, 1 september, vertrekken we om 9:30. Heel belangrijk: verzamelen om 8:45u bij Haarlem-Kennemerland!!

Lees verder

Zondag 10u verzamelen

Let op: in tegenstelling tot wat er op de prijsuitreiking werd gezegd. We verzamelen morgen om 10 uur!!

NIET 9 uur en NIET half 10.

Lees verder

Ploegindeling eindelijk online

Het is eindelijk zover: hierbij de ploegindeling van 2018.

Let op: de ploegindeling kan nog veranderen. En zie je je naam niet staan? Dan heb je de privacyverklaring nog niet ingevuld of je staat reserve.

Lees verder