Ronde 2012

Afgelopen jaar waren er maar liefst 16 ploegen! Deze ploegen bestaan uit 5 jongens of 5 meisjes. De ploegen worden zo gelijk mogelijk verdeeld. Hierbij wordt gekeken naar de leeftijden en de fietsen waarop gereden wordt. Ook wordt er gekeken naar het niveau waarop je fietst en of je lid bent van een wielervereniging. Op de sponsorenpagina staan alle ploegsponsors weergegeven die vorig jaar mee hebben gedaan en dit jaar weer meedoen.

Ook dit jaar zullen er weer veel ploegen zijn. Hoe de ploegen eruit komen te zien is nog een verrassing. Ongeveer twee weken voor de start van de Muggenronde wordt de indeling bekend gemaakt.

Trainingen

Elk jaar worden er trainingen gegeven. Voor iedereen die graag wil oefenen of sneller wil worden zal er vanaf mei weer getraind worden. Waar, welke dag en hoe laat wordt hier van te voren weergegeven. De training zijn in mei gestart en zullen elke dinsdag vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur plaatsvinden. Helaas zijn de trainingen voor dit jaar alweer voorbij, wegens een tegenvallende opkomst. Volgend jaar zijn er uiteraard weer nieuwe trainingskansen. Kom een keer kijken bij wielerclub Excelsior in de Waarderpolder in Haarlem!