4133
post-template-default,single,single-post,postid-4133,single-format-standard,wp-custom-logo,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,elementor-default,elementor-kit-3784

Vrijwilligers gezocht

Wie o wie heeft er zin om de Haarlemse Muggenronde te komen versterken van woensdag 24 augustus t/m zaterdag 27 augustus.
Ken je iemand die beschikbaar is in de ochtend bij vertrek?, dan wel aan het eind van de dag als we weer huiswaarts keren en donderdag ook tussen de middag? Laat diegene zich aanmelden als vrijwilliger!!
Als vrijwilliger fiets je dan lekker mee voor het plezier en natuurlijk de veiligheid. Wilt u als vrijwilliger een hele dag blijven….dan is dat natuurlijk ook fantastisch. Als vrijwilliger kunt u dan actief zijn als starter, dan wel als “aanwijzer” in de baan bij de diverse wedstrijden of overige activiteiten!
Voor meer informatie over de routes die we gaan rijden van en naar onze locaties voor de wedstrijden verwijs ik graag naar onze site: https://www.muggenronde.nl/muggennieuws/
Voor de vrijwilligers geld dat er voor: koffie, thee, drinken, etc. word gezorgd. U hoeft alleen uw eigen lunch mee te nemen.
Kortom, weet je een opa? of oma?, broer? of zus?, vriend? of vriendin?, buurman? of buurvrouw?, of iemand die hier zin in heeft…laat die dan zich aanmelden via: haarlemsemuggenronde@gmail.com Natuurlijk kan dit mail adres ook gebruikt worden voor aanvullende vragen?
Wij zien de enthousiaste reacties graag tegemoet. Graag tot de 24ste.
DELEN JA GRAAG!